xXx: Return of Xander Cage Dreamfilm Stream

xXx: Die Rückkehr des Xander Cage    

PG-13 107 ActionAdventureCrime

5.2
IMDB: 5.2/10 53,010 votes

, , , ,

China, Canada, USA

Report error

xXx: Return of Xander Cage DreamFilm

Jag och två av mina vänner spenderade en hel del pengar mellan oss för att titta på den här filmen idag på dagen för dess release. Bortsett från att vilja titta på Deepika, jag hade haft den ursprungliga XXX-film (den här är en uppföljare), plus att jag är ett stort fan av Vin Diesel.

Men jag kom ut från teatern i ett tillstånd av total chock! I mitt liv har jag sett tusentals filmer, att det från Hollywood eller Bollywood eller från andra delar av landet och världen. Men idag, och jag sätter detta på pränt, jag fick se den sämsta filmen i hela mitt liv hittills!! Ja verkligen, jag vet vad jag säger! Så snälla snälla snälla … försök att inte titta på den här filmen … det är så dåligt att det kommer att göra att du vill gråta. Eller att det faktiskt kommer att få dig att sova, som med killen bakom oss i den teater som faktiskt var snarkning inom den första halvtimmen själv!

Filmen har ingen historia. Det är inte spännande action-filmerna är tänkt att vara, eftersom åtgärden i sig är mycket cartoonish och mycket tråkigt. Det behöver inte ens ha en riktig höjdpunkt, eftersom det faktiskt inte har en riktig skurk som kan utgöra lite av en utmaning att hjälten! Ja, det har flera stunts, men du får se de flesta av dem i olika trailers för denna film på YouTube. Låt mig uttrycka det på ett annat sätt: det bästa action-scener i denna film är mycket dåliga kopior av scener från Matrix filmerna, och de två James Bond-filmer GoldenEye och Die Another Day. Plus den riktning också är hemskt, vilket resulterar i många dialoger inte vara tillräckligt hörbart, dåligt upplysta scener, extremt ojämn redigering, dålig agerar … eller inte agerar, cos en hel del killar att helt enkelt stå runt och gör ingenting är egentligen inte agerar … listan är oändlig!

Sist men inte minst: Deepika Padukone! Men jag har alltid gillat henne tills nu, jag skulle ändå säga att det är inte värt att spendera pengar på att gå och se henne i den här filmen. För det första hennes svenska är rätt rasslig över här. Jag har tidigare hört Deepika talar engelska på TV och hon låter smart nog. Så varför är hon att tala med en distinkt Syd Indisk accent i den här filmen … när hennes namn här är Serena Unger och inte Meenamma från Chennai Snabb … jag menar hon kunde inte peka ut för chefen att det skulle låta löjligt ut på plats? Också hennes roll är ganska liten och hennes karaktär är dåligt etsad ut … och så är hon egentligen inte får en chans att agera. Och som för henne ser ut i denna filmen, ja, hon enkelt ser mycket mer sötare eller glamorösa i de flesta Hindi filmer som hon har medverkat i.

Så är detta en film recension? Naw, det är mer av en varning! Eftersom XXX: Avkastning av Xander Cage är så dåligt att det inte ens är en tid passera film. Jag värdering är det ett 1 … av 1000!

xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage
xXx: Return of Xander Cage

Watch xXx: Return of Xander Cage Online

No links available
No downloads available

Relaterade Films