Batman vs. Robin Dreamfilm Stream

Batman vs. Robin    

PG-13 80 ActionAdventureAnimation

7.1
IMDB: 7.1/10 12,678 votes

, , , ,

USA

Report error

Batman vs. Robin DreamFilm

Jag har en soft spot för den här filmen och jag tycker verkligen att det är en av de bästa filmerna jag har sett för Superhjälte Månad. Vad som verkligen gör det är det tecken Talon. Jag börjar känna mig mer och mer värre för att inte läsa serier mer. Jag antar att jag är fortfarande i Marvel mer. Hur som helst, den här filmen har en version av Robin som är ingen mindre än Batman biologiska son. Jag tror att den främsta anledningen till att jag tycker denna film är helt enkelt på grund av hur stora risker man tar. Det är verkligen en underbar psykologisk studie för karaktären Damien Wayne. Han är mycket ung, men mycket stark.

Det är verkligen imponerande att se alla dessa fantastiska kamper han går med sig själv om vem han egentligen är. Det är nästan ett dussin olika sidor han kan vara på, men i slutändan är han helt enkelt väljer ingen av dem! Jag trodde att filmen skulle sluta bara när Talon svikit alla andra. Istället, du verkligen känner för den här killen. Jag menar, han vill bara Damien att offra något för honom efter alla uppoffringar han gjort. Det är också bra att se Alfred faktiskt bidrar till den slutliga kampen och packa lite värme! Jag tror att det är ett måste för alla Batman-fans. ***1/2

Batman vs. Robin
Batman vs. Robin
Batman vs. Robin
Batman vs. Robin

Watch Batman vs. Robin Online

No links available
No downloads available

Relaterade Films