天將雄師 Dreamfilm Stream

Dragon Blade    

R 127 ActionAdventureDrama

6.1
IMDB: 6.1/10 13,844 votes

, , , ,

China, Hong Kong

Report error

天將雄師 DreamFilm

Jag har läst en del av de recensioner — den dåliga recensioner, men jag brukar hålla med, den goda de var ofta alltför överdrivna. Även om jag inte är en mästare i det Kinesiska språket, jag kan förstå både engelska och Kinesiska filmer utan textning, så jag vill först ta titeln. Jag har inga problem med den engelska titeln, som helst, men till granskare som sa att det har något att göra med lejon? Han är FEL. Om du vill att jag ska översätta det, det är något längs de linjer av Högsta Gererals, Modig (Mightly) Arméer (Trupper).

Nu, till min recension. För det första, bra. Skådespelarna var bra. Kampen koreografi var bra. Cgi var bra. Det är ganska mycket det!

Så, vad var det som var så fel om filmen? Budskapet i filmen är enkel, för att främja harmoni mellan människor trots uppenbara skillnader i ras, etnicitet, kultur, religion, etc, etc. Jag får det! Jag har inget emot det heller. Utmaningen är dock att införliva det budskap som passar in i berättelsen utan att det känsla för tvångsarbete eller kliché-och det var precis så jag kände när jag såg några av dessa scener.

Men det större fel… är att historien gör absolut ingen känsla alls. Det är obegripligt för mig hur lätt de kunde flytta och distribuera sina arméer längs sidenvägen från Rom till Kina eller vice versa. Det är ingen mening att de alla var i stånd att förstå ett gemensamt språk, som engelska. I det gamla Kina, Kinesiska inte talar ett gemensamt Kinesiska språket, de talar olika dialekter. Och om du lägger till mixen, Europeiska språk, och mellanösterns språk, det är bara ingen gemensam grund i det för dem att kunna förstå varandra.

Det är ingen mening att Jackie Chan är så trogna från början (nästan som en idiot). Det är ingen mening att Adrien Brody skulle (för den skull inte förstöra) att befinna sig så småningom i att predikament. En hel del saker som hänt i mellan inte göra fan så mycket vettigt heller…

天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師
天將雄師

Watch 天將雄師 Online

No links available
No downloads available

Relaterade Films